Mihai Buzatu - logo principal

Despre mine

Despre mine

Salutare, sunt Mihai! Am 19 ani și în urmă cu 17 ani am descoperit un instrument util în aproape orice (o să realizezi mai târziu de ce), calculatorul. Pe atunci, la doar 2 ani nu voiam să las tastatura din mână și totuși asta m-a făcut să recunosc că tot ce ținea de calculator nu era distrus, în rest de la mașinuțe până la haine erau distruse.

Cum a început totul? Ciudat pentru mine este atunci când oamenii mă întreabă cum știu să folosesc așa de bine butoanele. Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre chestia asta deoarece din punctul meu de vedere trebuie să existe voință, restul de la sine. De exemplu, cineva care este dispus să facă bani vrea să cumpere diferite ebook-uri, care de fapt ele sunt făcute dintr-o colecție mare de informații (sunt atâtea motoare de căutare pe care lumea poate să le folosească…) și ordonate. Îți place să fii leneș? Foarte bine, atunci spor la pierdut bani!

Pe scurt, sunt o persoană sociabilă, deschisă la comunicare, pe lângă acest lucru, pasionat de domeniul IT & Tehnologie. În timpul liber, mă ocup cu realizarea/întreținerea site-urilor web.